On està ?

La història

El camp

Excursions

Fotos

Ares nevat

Gent d´Ares

Festes

El barranc

Enllaços

L'ALQUERIA BLANCA

pàgina inicial

L'Alqueria Blanca proposa un viatge en el temps fins als anys 60 per a reflectir la vida d'un poble de l'interior de l'Alcoià. En un ambient eminentment rural i marcat per les grans diferències entre les dos famílies més representatives del lloc, els Falcó i els Pedreguer, protagonitzen una sèrie d'històries amb l'amor per damunt de la diferència de classes, l'enveja, la gelosia i l'escàndol davant d'alguns dels avanços imparables de la societat com a eixos principals de l'argument.

        
El que podria resultar un poble tranquil en què es reflecteix l'absorta vida dels habitants, allunyats de les grans ciutats, mitjans de comunicació i avanços de la societat, es converteix en l'escenari d'una lluita de classes, poder i, com no podia ser d'una altra manera, terres. (www.rtvv.es)

L'Alqueria Blanca és la primera sèrie televisiva rodada en la Ciutat de la Llum (Plató 1), i produïda per Radiotelevisió Valenciana, i que actualment emet Canal 9. Els exteriors es roden en la Colònia de Santa Eulàlia a Sax i en Ares del Bosc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.

Foto: canal 9

 

Foto: canal 9

 

Foto: canal 9